02. Visgoulash met perzik en gekookte rijst

Geplaatst op woensdag 23 september 2020 @ 14:25 , 3 keer bekeken

400 gram koolvisfilet
2 eetlepels boter
1 ui
1 teentje knoflook
1 rode paprika
1 eetlepel paprikapoeder
3 eetlepels bloem
1 blikje tomatenpuree
1 theelepel chilipoeder
1 theelepel oregano
1⁄4 liter bouillon
4 halve perziken
1 bekertje zure room
rijst

Kook de rijst.
Snijd de vis in stukken.
Snipper de ui en fruit deze, samen met het uitgeperste teentje knoflook in de hete boter.
Snijd de paprika in blokjes en fruit die samen met het paprikapoeder.
Bestrooi de vis met zout en een eetlepel bloem en bak de stukken vis ongeveer 10 minuten mee.
Strooi er nog 2 eetlepels bloem over, voeg dan de tomatenpuree, het chili poeder, de oregano en de bouillon
toe en laat het geheel even sudderen.
Snijd de perziken in blokjes.
Roer er op het laatst de zure room en de perzik door en warm alles goed door.
Serveer het geheel met de gekookte rijst.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: